Home » Inbraakbeveiliging » Videobewakingsset

   
 
Adres
Safetylock BVBA (Erpe) Oudenaardsesteenweg, 358 9420 Erpe-Mere

0477/97 68 90
info@safetylock.be


 
Videobewakingsset

 
Abus TVAC15000 videobewakingsset
Plug and play! Met de Abus tvac15000 kunt u de eenvoudig beelden bekijken waar u maar wilt. De set bestaat uit een draadloos 3,5 inch TFT scherm en infrarood buitencamera. De set is uit te breiden met 3 extra camera's (tvac15010), in totaal kunt u dus 4 camera's koppelen aan de TFT-Monitor.

Met deze draadloze videobewakingsset van ABUS Security-Center kunt u eenvoudig uw huis of kantoor beveiligen. De 3,5-inch monitor is voorzien van een eenvoudig gebruikersmenu en is draadloos verbonden met de bijbehorende buitencamera. Zo kunt u vanaf elke plek kijken wie er voor de deur staat. Door de eenvoudige installatie en flexibele monitor is deze videobewakingsset de optimale instap in de wereld van de digitale draadloze videobewaking.

Product informatie: Abus TVAC15000
• Complete set, bestaande uit 3,5" portable TFT-monitor en één TVAC15010 draadloze IR-buitencamera 2,4 GHz
• Compacte IP66 buitencamera met infrarood-nachtzichtfunctie en 400 TVL-resolutie
• 3,5" kleuren-TFT met geïntegreerde luidsprekers
• Digitale gecodeerde audio- en videotransmissie
• Gebruikersvriendelijk menu (On-Screen-Display)

De tvac15000 set bestaat uit een draadloze monitor en een draadloze IR-buitencamera met een PIR bewegingsdetector.  De draadloze signaaltransmissie komt overal van pas waar geen kabels gelegd kunnen worden: De camera geeft het videosignaal door aan de draadloze monitor. Door de omzetting van de video- en audiogegevens in digitale signalen worden storingen en interferenties voorkomen. Dit zorgt voor een optimale reikwijdte en transmissiekwaliteit. Daarnaast worden de gegevens gecodeerd om een beveiligd transmissiekanaal te kunnen waarborgen.
Extra beveiliging en uitbreidingsmogelijkheden

De 2,4 GHz draadloze IR buitencamera (tvac15010) beschikt over een infrarood nachtzicht functie en de beschermingsklasse IP66 en is hierdoor geschikt voor gebruik buitenshuis. Zodra de PIR-sensor van de camera een beweging detecteert, wordt het video- en audiosignaal naar de monitor gestuurd en deze start de opname op de SD-kaart. Er kunnen maximaal vier TVAC15010 camera’s worden verbonden met de monitor en in quad worden weergegeven. Zo biedt het complete pakket alles wat nodig is voor een snelle opbouw van een draadloze videobewakingssysteem in huis, winkel of werkplaats

Beperkingen

Monitor en camera’s zijn met elkaar verbonden. De monitor kan niet met andere camera’s worden gebruikt en omgekeerd. De draadloze camera vereist een contactdoos voor de aansluiting van de voeding – deze voor montage controleren en evt. een contactdoos