Beveiliging start bij maatwerk advies. Vakkundigheid en gevoel voor uw veiligheid zijn onze uitgangspunten. Safetylock levert een grote verscheidenheid aan oplossingen van kluizen, veiligheidsdeuren tot sloten" /> inbraakbeveiliging | veiligheidsdeuren | panic-rooms | kluizen | veiligheidscilinders | raambeveiliging
 
Home » Panic Rooms

   
 
Adres
Safetylock BVBA (Erpe) Oudenaardsesteenweg, 358 9420 Erpe-Mere

0477/97 68 90
info@safetylock.be


 
Panic Rooms

Een "Safe room", of "Panic room" is een concept uit de Verenigde Staten.
Het betreft een veilige ruimte waar mensen zich bij gevaar in kunnen terug trekken. Een safe room is vaak voorzien van communicatie benodigdheden om contact met de buitenwereld te behouden.

Ook in uw huis kunnen wij een zogenaamde safe room maken. Dit kan een aparte kamer in uw huis of kantoor zijn, waar u zich veilig in kunt terugtrekken, in het geval van gevaar. Indien we in uw hal 2 beveiligingsdeuren plaatsen is vaak uw hele bovenetage beveiligd.
 
Deze deuren zien eruit als normale deuren echter ze zijn gemaakt van stalen binnenwerk en stalen kozijn met een 5-puntsluiting, absoluut ondoordringbaar bij het geval van brand of ongewenst bezoek. Indien u nog verder wilt gaan en ook de wanden en plafonds wilt beveiligen, informeren we u graag over de mogelijkheden.